You are here: Ειδησεις

Ειδησεις

Η νέα Συντονιστική της Δημοτικής Οργάνωσης Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ.

E-mail Εκτύπωση PDF
Συγκροτήθηκαν σε σώμα, τα πρόσφατα εκλεγμένα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕ του Δήμου Κερκυραίων.alt Η σύνθεση της νέας Συντονιστικής Επιτροπής και η κατανομή των αρμοδιοτήτων είναι η ακόλουθη: Στογιάννος Κώστας: Α’ Γραμματέας και υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Σουέρεφ Ανδρέας: Αν. Γραμματέας και υπεύθυνος Μαζικών Χώρων Χονδρογιάννης Σταμάτης: υπεύθυνος Οργανωτικού Σγούρος Γιώργος: υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Ροδίτης Ηρακλής: υπεύθυνος Οικονομικών, Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ράλλης Σπύρος: υπεύθυνος Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Τσενεμπής Μπάμπης: υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής Επίσης συγκροτήθηκαν και οι επιτροπές Αυτοδιοίκησης και Οργανωτικού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης «οι στόχοι της νέας Συντονιστικής Επιτροπής για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, είναι η μαζικοποίηση της Δημοτικής Οργάνωσης και η επαφή με τους πολίτες, σε επίπεδο συνοικίας. Η ενεργή οργάνωση δικτύου αλληλεγγύης και ενεργής συμπαράστασης για πρόσωπα και ομάδες, που πλήττονται από την επιδεινούμενη οικονομική κρίση και ανασφάλεια που προκαλεί η ανερμάτιστη και καταστροφική πολιτική, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τέλος η ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων της πόλης και η διατύπωση προτάσεων για την επίλυση τους, σε συνδυασμό με την ενίσχυση ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών σχημάτων, ικανών να δώσουν όραμα και προοπτική στον Δήμο Κέρκυρας, ανακόπτοντας την σημερινή πτωτική πορεία».

Παρούσα η Κέρκυρα στη συγκέντρωση ενστόλων στο Σύνταγμα.

E-mail Εκτύπωση PDF
Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, περισσότεροι από 1.000 εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας,alt με αίτημα να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το μισθολόγιο τους. «Ζητάμε να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ και να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και δεν κλείνουμε κάποιο δρόμο, γιατί δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες», τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Κ.Νικολουζος : "Εχουμε παραστατικά για τον εξοπλισμό του Χανδρή ".

E-mail Εκτύπωση PDF
Ερώτηση για τον εξοπλισμό των πρώην ξενοδοχειων Χανδρής και αν υπάρχουν παραστατικά παραδοσης και παραβαλης κατέθεσε προς τον δήμαρχο ο δημοτικος συμβουλος Σπυρος Βλαχος . Στην απάντηση του ο δήμαρχος υποστήριξε τα εξης "" Μου έχουν καταθέτει εγγράφως ότι ακριβώς έχει παραβαλει ο Δήμος . Εχω ήδη επιστολές του κυρίου Ρεδαιστινου προς τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να επιστρέψουν ότι έχουν πάρει . Ότι έχει παραλάβει ο Δήμος βρίσκονται στις αποθήκες που έχει επιλέξει ο Δήμος ( Παλαιοκαστριτσα, γαζατικα ). Θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία για ότι θα ενταχθεί στα περιουσιακά στοιχεία του δημου . Θα υπάρχει εξοπλισμος που θα χρησιμοποιηθεί και για την λειτουργία του δημου . Ότι εφυγε προς αλλες κατευθύνεις οπως νοσοκομειο και φυλακές υπάρχουν δελτία αποστολής . Ότι έχει πάρει ο Δήμος θα υπάρξει πλήρης καταθεση ολων των παραστατικών . Το συμβούλιο θα αποφασίσει για ότι περισσέψει ".

Ερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για το ΕΣΠΑ .

E-mail Εκτύπωση PDF
Ερώτηση προς τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Καβαδια αναφορικά με την απορρόφηση των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Λαϊκής συσπείρωσης Βασίλης Αρμενιακος . Ο κ. Καββαδίας ενημέρωσε τον κύριο Αρμενιακο ότι " Βρισκόμαστε στην διαδικασία της επεξεργασίας ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης . Μάλιστα αυτή την εβδομάδα ξεκινά η διαβούλευση με επιτροπή που αποτελείτε από φορεις . Πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της Οχε έτσι ώστε να μην είναι ημιτελής. Τα έργα και οι προτάσεις θα έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ".

Στο δημοτικό συμβούλιο από την Μ. Υδραίου το θέμα με τη διακοπή της συλλογής πλαστικών καπακιων.

E-mail Εκτύπωση PDF
Τον τερματισμό της δράσης συλλογής πλαστικών καπακιών, μετά από περίπου 4,5 χρόνια, και έχοντας μέχρι σήμερα δώσει 16 αναπηρικά αμαξίδια, ανακοίνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κέρκυρας «Κερκυραίων Πρωτοβουλία». Η κύρια αιτία της απόφασης αυτής, σύμφωνα με την ΜΚΟ, είναι η έλλειψη κλειστού χώρου για την συλλογή και αποθήκευση των καπακιών μέχρι τελικά να συγκεντρωθεί μια μεγάλη ποσότητα της τάξεως των 3 – 4 τόνων, για να μπορέσουν να φύγουν για την ανακύκλωση. Το θέμα ήρθε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο με ενημέρωση από την επικεφαλής του συνδυασμού Κερκυραίων Δήμος Μεροπυ Υδραίου γ οποία ζήτησε από το σώμα την σηζητηση και εξεύρεση ενός χώρου με στόχο να συνεχιστεί η δράση αυτή . Με ανακοίνωσή της η εθελοντική ομάδα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους αγκάλιασαν αυτή τη δράση (και ήταν πολλοί) και ιδιαίτερα τα παιδιά, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Παράλληλα όμως, δεν παραλείπει να εκφράσει και την πικρία της για την έλλειψη στήριξης των τοπικών αρχών καθώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «παρ’ όλες τις αιτήσεις που κάναμε και τις «υποσχέσεις» που κάποιοι μας έδωσαν, δεν βρέθηκε τελικά ούτε μια αποθήκη για να στεγάσει αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια! Συμπερασματικά λοιπόν αναφέρουμε ότι τα καπάκια θα συλλέγονται μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και μόνο στα σημεία Love Eat και Eco Print, απέναντι από το παλαιό νοσοκομείο Κέρκυρας». Η μέχρι τώρα δράση της ομάδας Προς ενημέρωση όλων, τα 16 αναπηρικά αμαξίδια έχουν δοθεί στους εξής: 1. Σ’ έναν 42χρόνο συμπολίτη μας από στη βόρεια Κέρκυρα. 2. Σε μία υπερήλικη συμπολίτισσα μας στη μέση Κέρκυρα. 3. Σ’ ένα 9χρόνο κοριτσάκι στην Αθήνα. 4. Στο 5ο Λύκειο Κέρκυρας για μαθητή με κινητικά προβλήματα. 5. Στο αγροτικό ιατρείο Παξών για τις ανάγκες του ιατρείου. 6. Στο αγροτικό ιατρείο του Αγ. Ματθαίου για τις ανάγκες του ιατρείου αλλά και των κατοίκων! 7. Σ’ έναν ακόμα συμπολίτη μας στην πόλη της Κέρκυρας. 8. Στο κέντρο Υγείας Λευκίμμης. 9. Στον πολιτιστικό σύλλογο Χλωμού για τις ανάγκες ενός κατοίκου του χωριού. 10. Στο Σύλλογο για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Κέρκυρας. 11. Σ’ έναν 28χρονο στη Κατερίνη. 12. Σ’ έναν ακόμα συμπολίτη μας στην πόλη της Κέρκυρας. 13. Στο αγροτικό ιατρείο Παξών. 14. Στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. 15. Στον Ψυχιατρικό Τομέα του Γ.Ν.Κ. και συγκεκριμένα στο οικοτροφείο του Αγ. Μάρκου. 16. Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Να τονίσουμε ότι ανάλογα με την ποσότητα που θα μαζευτεί μέχρι τέλος του μήνα, θα δοθούν και άλλα αναπηρικά αμαξίδια ή ορθοπεδικά είδη, για το λόγο αυτό όσοι έχουν ανάγκη ας επικοινωνήσουν με τους εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες. (Απογευματινές ώρες: 693 7255366).

Ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο για την Αννουντσιατα .

E-mail Εκτύπωση PDF
Με ενημέρωση για τις εξελίξεις που αφορούν την άννουντσιατα ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου . Η ενημέρωση έγινε από τον δήμαρχο κερκυρας κωστα Νικολουζο . Όπως είπε " σύμφωνα με την μελέτη η κατασκευή θα στηριχθεί σε πασσάλους μέσα στο κέντρο της πόλης , δίπλα στα σπίτια . Εκφράσαμε αντιρρήσεις γιατί δεν προβλέπονταν δαπάνη για την καταστροφή που ενδεχόμενος να γινόταν , επίσης γιατί δεν υπηρξε πρόβλεψη για την διάρκεια της εγκατάστασης προστασίας . Υπήρξε αλληλογραφία με το υπουργείο και το πειρορισε στο ύψος που είναι τα μαγαζιά χωρίς καμία όμως δέσμευση για την μελέτη στήριξης . Τελευταία εντείνονται οι πιέσεις αλλά το υπουργείο δεν υποχωρεί . Μόνο μια καταρχήν δέσμευση ότι η εφορία θα αναλάβει την μελέτη χωρίς καμία πίστωση . Το γραφειο παλιας πόλης θεωρεί ότι ειναι μια παρέμβαση που είναι τελείως απρογραμμάτιστη και χωρίς αντίστοιχη μελέτη και ούτε για την στατιστική επάρκεια του κωδωνοστασίου . Το ειχω σηζητησει δυο φορές με τον υπουργό χώρις αποτέλεσμα . Θα υπάρξει νέα συνάντηση και Θελουμε ρητή δέσμευση του υπουργείου για την αποκατάσταση ".

Δημ.Τ.Ο. Νότου της Νέας Δημοκρατίας για το κλείσιμο του Α.Τ. Λευκίμμης.

E-mail Εκτύπωση PDF
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νότου της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει την οξεία αντίθεσή της στην επιλογή της κυβέρνησης, που υλοποιείται με το προεδρικό διάταγμα 7 του 2017, να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης. Η προχειρότητα και η απερισκεψία με την οποία αντιμετωπίζουν οι κυβερνώντες την νότια Κέρκυρα και τα προβλήματά της περισσεύει. Οι ανάγκες φύλαξης της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα του Κάβου, κατά τους θερινούς μήνες, είναι διαχρονική και επιτακτική για την ασφάλεια των κατοίκων, κάτι που δεν λήφθηκε υπόψη στην προκειμένη περίπτωση, καταδεικνύοντας την αδιαφορία και την περιφρόνηση τους σε μια περιοχή που απλόχερα τους στήριξε εκλογικά, Σήμερα, ως αντιπολίτευση θα προβούμε σε όποιες και όσες παρεμβάσεις μπορούμε προκειμένου να τροποποιηθεί το σχετικό άρθρο του προεδρικού διατάγματος. Σύντομα, όταν η Νέα Δημοκρατία αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα απαιτήσουμε την επαναφορά του Αστυνομικού Τμήματος στην Λευκίμμη.

Η συμμετοχή του Δήμου στις τουριστικές εκθέσεις, στην συνεδρίαση της Δευτέρας.

E-mail Εκτύπωση PDF
Οι σύμβουλοι καλούνται σε τακτική (2η) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , στη Συνεδριακή Αίθουσα ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ στο χώρο της Παλαιόπολης ή Μον-Ρεπό, στις 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.30 για τη συζήτηση και λήψη Αποφάσεως επί των κατωτέρω θεμάτων:alt 1. Ανακοινώσεις. 2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (στα πλαίσια ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου). 3. Ο πρωτογενής τομέας στην Κέρκυρα (Εισηγητής : κ. Β. Αρμενιάκος). 4. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Έργα Περιβάλλοντος και εξωραϊσμού Δ.Ε. Αχιλλείων - Παρελίων - Παλαιοκαστριτών (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Εξωραϊσμός αυλής Δημοτικού Σχολείου Κανονίου (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 6. Έγκριση χορηγήσεως 2ης παρατάσεως της συνολικής προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 7. Έγκριση χορηγήσεως παρατάσεως προθεσμίας του έργου «Επισκευή στέγης κοινοτικού γραφείου Πέλεκα» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 8. Έγκριση χορηγήσεως 1ης παρατάσεως προθεσμίας του έργου «Επισκευή Αγωγού ομβρίων Κάτω Γαρούνα Δ.Ε. Αχιλλείων» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 9. Έγκριση χορηγήσεως 1ης παρατάσεως της συνολικής προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου «Συντήρηση επισκευή Δημοτικών κτιρίων Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 10. Έγκριση χορηγήσεως 2ης παρατάσεως του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 11. Έγκριση χορηγήσεως παρατάσεως προθεσμίας του έργου «Επισκευή και αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και εξοπλισμού ασφαλείας καταφυγίου τουριστικών σκαφών Μπενιτσών (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 12. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του «Έργα συμπλήρωσης αποχετευτικών δικτύων Λευκίμμης» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 13. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο Άνω Κορακιάνας» (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 14. Εγγραφή του Δήμου Κέρκυρας στο «Σύνδεσμο Ιστορικών Πόλεων» (The League of Historical Cities) (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 15. Αναγνώριση κύριας δημοτικής οδού που συνδέει την Επαρχιακή οδό με αρ. 17 Ρόδας Σιδαρίου με τον οικισμό Αστρακερής Δ.Ε. Εσπερίων Δήμου Κέρκυρας (Εισηγητής : κ. Α. Γουλής). 16. Έγκριση της υπ’ αριθμόν 2-11/20-01-2017 Αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής περί τροποποιήσεως του ύψους και του τρόπου είσπραξης του τέλους έκδοσης των αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (Εισηγητής : κ. Γ.Η. Παντελιός). 17. Α) Διαγραφή προστίμων από χρηματικούς καταλόγους σε εφαρμογή του Ν. 4257/2014 επ’ ονόματι 1) ΛΟΥΜΠΟΣ Λ. & ΣΙΑ Ο.Ε. και 2) ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Α.Ε., Β) διαγραφή ποσού από χρηματικούς καταλόγους τελών παρεπιδημούντων παρελθόντων ετών επ’ ονόματι κ. Ιωάννας Τρύφωνα του Πέτρου, Γ) διαγραφή ποσού από τον χρηματικό κατάλογο 17/2016 που αφορά πρόστιμο αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστου χώρου έτους 2015 κ. Αναστασίας Βείζη του Σωκράτη Δ) διαγραφή ποσού από τον χρηματικό κατάλογο 4265/2016 επ΄ ονόματι κ. Αφροδίτης Μηλιώτη (Εισηγητής : κ. Γ.Η. Παντελιός). 18. Μαθητεία - Πρακτική άσκηση αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (Εισηγητής : κ. Γ.Η. Παντελιός). 19. Αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων δημοτικού σταδίου Λευκίμμης Δήμου Κέρκυρας» (Εισηγητής : κ. Β. Καββαδίας). 20. Έγκριση αναγόρευσης της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, ως επίτιμου Δημότη Κέρκυρας, απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Κερκυραϊκής Αξιοσύνης και καλλιτεχνικού διπλώματος (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος). 21. Έγκριση σύναψης Πρωτοκόλλου Φιλίας και Συνεργασίας Δήμου Κέρκυρας και Δήμου Πάρμα Ιταλίας (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος). 22. Έγκριση της συμμετοχής του Δήμου Κέρκυρας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International Fair of Tourism (ITF) του Βελιγραδίου έτους 2017, της μετάβασης αντιπροσωπείας και της διαθέσεως των σχετικών πιστώσεων (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος). 23. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κέρκυρας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση MITT (Moscow International Travel & Tourism Exhibition) της Μόσχας έτους 2017, της μετάβασης αντιπροσωπείας και της διαθέσεως των σχετικών πιστώσεων (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος). 24. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κέρκυρας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙTB (Internationale Tourismus - Borse Berlin) του Βερολίνου έτους 2017, της μετάβασης αντιπροσωπείας και της διαθέσεως των σχετικών πιστώσεων (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος). 25. Επιχορήγηση ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ για τη διοργάνωση διεθνούς ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου (Εισηγητής : κ. Μ.Δ. Ράπτης). 26. Δωρεάν προληπτική ιατρική από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας (Εισηγητής : κ. Α. Σκούπουρας). 27. Έγκριση σχεδίου απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου (1/1) με τίτλο : «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κέρκυρας» της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κέρκυρας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002645 (Εισηγητής : κ. Α. Σκούπουρας). 28. Βεβαίωση ότι όλες οι εγκαταστάσεις υδροδότησης, οι γεωτρήσεις και οι δεξαμενές του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας, από τη δημιουργία της ενιαίας Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Κέρκυρας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) ανήκουν στην Επιχείρηση (Εισηγητής : κ. Α. Φαϊτάς). 29. Έγκριση υποβολής πρότασης στην πρόσκληση ΙΟΝ 39 «Δράσεις ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για την ολοκλήρωση διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Π.Ι.Ν.» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Εισηγητής : κ. Ε.Σ. Ασπιώτης). 30. Έγκριση παράτασης της σύμβασης για την «Μεταφορά απορριμμάτων από τις Δημοτικές Ενότητες Κορισσίων και Λευκιμμαίων στο ΧΥΤΑ» (Εισηγητής : κ. Ε.Σ. Ασπιώτης). 31. Επιβολή προστίμου στους κ.κ. 1) Σπυρίδωνα Μάζη του Μιχαήλ, 2) Χριστίνα Αργυροκαστρίτη του Παντελεήμονα, 3) Εταιρεία EΛΤΑ A.E., 4) Εταιρεία AUTOHELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, 5) κ. Ιωάννη - Βικέντιο Γροπέτη του Πασχάλη, 6) Μαρία Τράκα του Ευσταθίου, 7) Ιωάννη Λάσκαρη του Στεφάνου, 8) Ιωάννη Μπότση του Αναστασίου, 9) NORTHWEST WHEELS ΚΟΥΤΑΣ Γ. Ε.Ε., 10) JIANG ZHIQUN του QIU TAO, 11) Γιώργο Νικόλα του Περικλή, λόγω διενέργειας παράνομης υπαίθριας διαφήμισης (Εισηγητής : κ. Σ. Καλούδης). 32. Εξέταση αιτήματος κ. Σωτηρίου Σπιτιέρη του Σπυρίδωνος περί χορηγήσεως Άδειας Κυκλοφορίας Ζωήλατου Οχήματος στον Δήμο Κέρκυρας, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 14119/22-04-2002 απόφαση Υ.Π.Ε.Σ.Δ.Δ.Α. (Εισηγητής : κ. Σ. Καλούδης). 33. Ορισμός μελών επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής του έργου «Μελέτη/Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης για την πόλη της Κέρκυρας» στο πλαίσιο του Ε.Π Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014 - 2020 (κωδ. ΟΠΣ 5003057) (Εισηγητής : κ. Β. Καββαδίας). 34. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΕΝΤΟΦΑΝΑΡΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ». Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τη διαδικασία της κληρώσεως για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή. 35. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Περιβαλλοντική Αναβάθμιση περιοχής Ιονίου Βουλής παλιάς πόλης Κέρκυρας». Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τη διαδικασία της κληρώσεως για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή. 36. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του, προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο Δήμος Κέρκυρας στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος). 37. Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με Συμβιβασμό για το έτος 2017.

Συνελήφθη 50χρονος με μισό κιλό ηρωίνης.

E-mail Εκτύπωση PDF
Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 50χρονος άνδρας ελληνικής υπηκοότητας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο 50χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: - δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 562 γραμμαρίων περίπου - τρείς συσκευασίες φιξάκια με ηρωίνη 2 γραμμαρίων περίπου - το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ - ένα αυτοκίνητο και - δύο κινητά τηλέφωνα Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σελίδα 2 από 293